Veilig wonen

In een gemiddelde gemeente wordt jaarlijks ongeveer 400 keer ingebroken. De gevolgen van een inbraak zijn erg vervelend. Spullen zijn kapot of worden gemist en de inbreuk op uw privacy ebt nog lange tijd na. Met de juiste maatregelen kunt u de kans dat u slachtoffer wordt van een inbraak flink verkleinen.

Onze preventieadviseurs zijn bevoegd voor het uitbrengen van preventieadvies. Dit advies is in veel gevallen kosteloos en wordt door uw gemeente vergoed. Op basis van zo’n advies kunt u uw woning zodanig beveiligen, dat deze voldoet aan de eisen van het PKVW. Vaak zijn dit eenvoudige aanpassingen zoals het vervangen van het hang- en sluitwerk. Noaber Bouw brengt aan de hand van het advies een vrijblijvende offerte uit.

Laat u de aanpassingen door ons uitvoeren, dan maken wij met u een afspraak. Ons montageteam is gespecialiseerd in het aanbrengen van het hang- en sluitwerk conform de eisen van het PKVW. Zijn de werkzaamheden uitgevoerd, dan kan voor u het certificaat Veilige Woning worden aangevraagd. Met dit certificaat kunt u een korting krijgen op uw inboedelverzekering.

Contact

Onze keurmerken